Yöllä oli tullut lunta aika tavalla. Jätin lumityöt pojalle ja sain autoni vauhdilla pois pihasta. Lumiaurakin oli tehnyt pienen vallin, mutta se ei haitannut. Asiakkaan luona meni pari tuntia ja maksu tuli käteisellä.

Kotimatkalla poikkesin Leivon leipomon tehtaanmyymälään. Ostin muovikassillisen leipiä ja söin paikanpäällä hyvän kanasalaatin. Kävin vielä ruokakaupassa: viinirypäleitä, pistaaseja, kurkkua, jääsalaattia ja tyrnimehua. Kotona keitin kahvit.

Illalla tilasin ruokakassin Syö Hyvin-palvelusta. Kassillinen ruokatarvikkeita saapuu meille maanantaina. Yleensä olen tilannut viiden päivän ruokakassin kahdelle (neljä erilaista ruokaa ja hinta 73 euroa), mutta nyt tilasin kolmen päivän ruokakassin neljälle (kolme erilaista ruokaa ja hinta 69 euroa). Loogisesti ajatellen kolmen päivän kassin sisällöstä saa kahdelle kuudeksi päiväksi ruokaa ;-) Mielummin teen isoja annoksia ja laitan vaikka osan pakkaseen.

Tein vielä illalla huomiseksi evästä. Muunneltu fetasalaatti, eli kurkkua, tomaattia, persiljaa ja jääsalaattia. Ja tietysti aitoa fetaa, ei mitään pirkkaa tai apetiinaa. On muuten maussa eroa. Täytyy vielä aamulla roiskasta eväskippoon oliiviöljyä salaatin sekaan.

Päivän onnistumiset:

  1. Salaattia ja mustikoita syöty (terve elämä)
  2. Eväät on valmiina
  3. Poika teki lumityöt