Heräsin aamulla klo 9.00 kun kaverini soitti. Muistutti illalla olevasta kesäteatterista. Sovittiin että nähdään ennen näytöstä ja saan sitten liput. Otin verenpainepillerin ja lasten asperiinin, kuten aina aamulla. Join kupillisen teetä lohileivän kera.

Ennen yhtätoista sitten iski rytmihäiriö. Perkules! En odotellut sen ohimenoa, koska illalla oli kesäteatteri. Tiesin että Acutassa menee monta tuntia. Siispä poika lähti viemään minua ensiapuun. Soitin päivän asiakkaalle ja kerroin peruutuksesta. Hän ymmärsi ja toivotteli parantumista. Sovittiin että menen heille lauantaina ;-)

Pääsin nopeasti sisälle tarkkailuun. Otettiin sydänfilmit ja verikokeet. Ja tiputuskin laitettiin. Muutaman tunnin päästä rytmihäiriö meni ohi ja ihan ilman lääkkeitä. Pääsin kotimatkalle neljän maissa. Kävin sairaalan kahviossa kahvilla suolasen kera ja olo vaan parani. Kotiin taksilla.

Nyt Acutassa hoito ei ollut niin hyvää kuin touko- ja kesäkuulla. Vakihenkilökunta varmaan lomilla? En edes tavannut lääkäriä: joku epävarma kandi vaan kävi tapaamassa minua. Oli kyllä oikein mukava tyttö, mutta ei vielä ammattilainen.

Poika tuli autollani kotiin ennen kuuta ja minä lähdin samantien tytärtäni hakemaan. Menimme yhdessä Komediateatteriin ja siellä oli myös siskoni miehensä kanssa. Tarjosin seurueellemme leivoskahvit. Puhelinluettelo oli ihan OK näytelmä, annan sille pisteitä 8+.

Päivän onnistumiset:

  1. Rytmihäiriö meni ohi
  2. Mukava ilta Komediateatterissa
  3. Ymmärtäväinen asiakas on parasta