Aamulla menin kovalla tohinalla vakiasiakkaan luokse. Asiakkaan mies avasi oven ja kertoi että hänen vaimonsa kuoli viime viikolla. Juteltiin siinä kaikenlaista kuolemasta, asunnoista ja siivouksista. Asiakkaan talo on nyt myynnissä ja eilen oli ollut ekä näyttö. Sitä varten talo oli siivottu, eli minä sain lähteä kotiin ilman hommia.

Kotona otin pakastimesta kalakeittoa ja laitoin sen mikroon. Hieman sulanut keitto sai loppusulatuksen hellalla. Minä söin lautasellisen ja loput jätin pojalle. Lähdin työmaalle. Matkalla poikkesin siivoustarvikeliikkeeseen. Ostin säkin vessapapereita, kuivauslastan ja ikkunaraapan. Sitten kohti Onkiniemeä.

Sain autoni parkkiin taloyhtiön pyykinkuivauspaikalle. Kukaan ei varmaan valittanut: asiakkaani oli poliisi. Pesin ikkunoita neljä tuntia. Asiakas tilasi myös joulusiivouksen!

Kotimatkalla kävin ruokakaupassa. Tyttärelle soitin ja sain infoa että oli Ikeassa. Jättää kuulemma osan huonekaluistaan ex-poikakaverille. Niinhän se viimeksikin kävi. Kotona tein jauhelihakiusausta ja siitä tuli hyvää.

Päivän onnistumiset:

  1. Mukava työpäivä
  2. Sain nukkua kymmeneen asti
  3. Huomenna saa nukkua vielä pitempään