Aamulla olin Nattarissa ja ihanat koirat oli vastassa. Kylläpä taas taputeltiin ja siliteltiin. Ja koirat nuolivat jalkojani, vaikka kielsin ;-)
Kävin kotona syömässä ja sitten bussilla kaupunkiin. Morjestin kuskia sanomalla MORO ja kuski totesi siihen että tulipa tamperelaisittain. Keskustassa vaihdoin toiseen bussiin ja olin autofiksauspaikassa kolmen maissa. Autolleni oli kuulemma tehty se mitä voidaan. Helmat oli maalattu ja ruostevaurioita paranneltu. Hulluinta oli se ettei autoani oltu pesty. Fiksauksen kohdat oli vaan pyyhitty puhtaaksi. Totesin hakiessa että nyt pitää varmaan auto viedä jonnekin pesuun. (Firmassa siis pestään ja fiksataan autoja). Tähän firmaan en enää vie autoani.

Käväisin Amurin Helmessä kahvilla ja sitten yhtä muuttosiivousta katsomaan ennakolta. Totesin ettei aikataulu anna myöden ja tavaroiden kuljetus on hankalaa. Autoa ei saa parkkiin lähelle ja tavaroiden kuljetus on hankalaa.

Sitten Tammelaan tutun asiakkaan luokse raivaamaan. Vein noin kuusi muovipussillista roskia ja muutaman jätesäkin pahveja taloyhtiön roskikseen. Nyt asiakas pääsee ruokailemaan omaan keittiöönsä. Ruokapöytä on puhtaana ;)

Poika tuli kotiin firman bussilla. Oli joutunut käynnistämään sitä vara-akuilla. Poika söi tekemääni ruokaa ja joi vielä kahvit. Lähti sitten työreissulle illalla yhdentoista maissa.

askelmittari13-normal.jpg

Päivän onnistumiset:

  1. Tyytyväinen asiakas ja mukavat juttelut taas
  2. Mukava kahvitauko Amurissa
  3. Askeleita melkein 10 000 kappaletta