Poika oli lähtenyt töihinsä polkupyörällä ennen heräämistäni. Oli laittanut minulle kellon soimaan. Minä olin ekalla työmaallani kahdentoista maissa. Siellä oli perheen isäntä ja kissat paikalla. Toinen kissoista oli ollut ripulissa ja sen kyllä huomasi. Ja haistoi!

Toinen työmaani olikin uuden asiakkaan luona. Vähän jännitti että mitähän siellä on edessä. Mutta ihana perhe ja siisti koti olikin vastassa. Miksi sitä aina pelkää pahinta? Sain kovasti kehuja ja kiitosta. Sitten vielä tarjottiin ruokaa ;-) Se nauratti kun perheen aikuinen tytär kysyi olenko venäläinen. Näytin kuulemma venäläiseltä ja aksenttini oli myös venäläinen. Vakuutin olevani ihan suomalainen ja syntyperäinen tamperelainen.

Kotimatkalla kävin ruokakaupassa ja illalla kokkailin. Tein karjalanpaistia, jota väkevöitin valkosipulilla, jalopenolla ja paprikalla. Aikas tujua, mutta hyvää. Tein vielä kanasalaatin. Keitin bulguria, paistoin kananpaloja jotka maustoin provencen yrteillä, mustapippurilla, paahdetulla paprikalla ja vielä lisäsin currya. Salaattiin tuli kaksi kevätsipulia, yksi suippopaprika ja persiljaa.

bulgkana15.jpg

Päivän onnistumiset:

  1. Taas mukava työpäivä
  2. Hyviä ruokia kokkailtu
  3. Sain hyvää ruokaa maistiaisena