Heräsin vasta yhdentoista aikaan. Kello oli kyllä herätellyt tuntia aiemmin ;-) Aamupalan jälkeen sain kesäkuun tilit valmiiksi kirjanpitäjälle. Aikaa meni noin 20 minuuttia. Tätä hommaa olin siirtänyt ja siirtänyt... Siis ihan turhaan.

Ajelin Lielahteen ja siinä matkalla vein paperit kirjanpitäjälle. Hän ei ollut paikalla, mutta jätin postini hänen pöydälleen. Lielahdessa oli hieman myöhässä. Paikalla ei ollut kuin kissa ja sitä sitten pitikin silitellä. Hommat ihan OK. Ajelin kotiin ja tein siellä nakkimunakkaan itselleni. Poika ehti käymään kaupassa ja osti itselleen myös munakasaineet.

Kangasalla olin hieman myöhässä, koska asfalttityömaa viivytti minua melkein kymmenen minuuttia. Nyt järjesteltiin perheen vanhempien huonetta. Tai siis huoneen komeroita. Paljon lähti vaatteita UFF:lle ja myyntiin. Säilytettävät saatiin siististi kaappiin.

Kotimatkalla kävin vielä kissoja morjestamassa. Uudet ruuat, vedet ja vessojen siistimiset. Ruokakaupan kautta kotiin. Tein makaronipataa: 800 g jauhelihaa, valkosipuli-tomaattimurskaa, kaksi pussi pakastevihanneksia, ½ pussia pastaa, sipulia ja mausteena chiliä ja jauhelihamaustetta. Hyvää tuli!

Päivän onnistumiset:

  1. Oikein mukava työpäivä
  2. Tilijutut saatu kirjanpitäjälle
  3. Hyvää ruokaa valmiina