Eilen olin vakiasiakkaani luona. Hän jäi leskeksi noin kuukausi sitten ja viime viikolla sai sitten viedä kissansa lopetettavaksi. Voi murhetta. Pakkasimme yhdessä vainajan vaatteet ja kengät jätesäkkeihin ja Pelastusarmeija hakee ne sitten pois. Kissantavarat asiakas oli jo heittänyt roskiin.

Töiden jälkeen matkasin keskustaan. Menin siskoni kanssa katsomaan ennakkonäytöstä Kaappari-elokuvasta. Ihan OK ja hauska elokuva. Hyvin oli 70-luvun tavarat ja vaatteet esillä ;-)

Illalla vielä erään järjestön hallituksen kokous. Minut valittiin taas sihteeriksi. Kokouksen jälkeen sauvakävelin puolisen tuntia Arporeettumilla. Hanskat oli huonot: pari sormea jäätyi aika pahasti. Kotimatkalla ruokakaupan kautta koukkaus.

Tänään kävi ilmalämpöpumppua myyvä myyntimies kotona. Esitteli tuotetta ja teki tarjouksen. Hinta putosi tonnilla jutellessa. Etsin kyllä vielä muitakin tarjouksia. Ja maa-asennus näin routa-aikaan epäilyttää.

Sitten olin koululla klo 14-18. Tutustuttiin someen, facebookkiin ja muihin nettijuttuihin. Opettaja laittoi yritykseni facebookin sivuston kuntoon, pitää vielä laittaa kuvia, juttuja jne.

Ilalla kävin saunassa ja poika myös. Poika lähtee huomenna Järvenpäähän ja Helsingin lentoasemalle aamulla. Saa taas ottaa autoni käyttöönsä. Minä matkaan aamupäivällä hänen työmaalleen ja nappaan autoni itselleni.

Minulla on huomenna yksi työkohde ja sitten päänahan otosonihoito. Illalla on pakko mennä keppikävelemään. Viikossa paino on pudonnut kilon verran. Mutta olen siihen tyytyväinen. En ole kuurilla, vaan muutokset ruokailussa ja liikunnassa ovat tavoitteena pysyvät.

Päivien onnistumiset:

1. Mukavat kahvittelut asiakkaan kanssa

2. Kovasti tuli taas kiitosta

3. Siskon kanssa mukavaa elokuvissa

1. Mukava ja hyödyllinen koulutus

2. Sauna teki gutaa

3. Kilo on lähtenyt aika helpolla