Aamulla oli aikainen herätys ja se ei ollut kivaa. Siivooja tuli paikalle jo varttia ennen määräaikaa. Kysyi saisiko hän lainata lumilapiota että saisi autonsa pihaani. No toki lupasin. Aura-auto oli mennyt juuri kadullamme ja jättänyt ison vallin pihaväylälle.

Siivooja alkoi siivoamaan ja puhdisti myös uunin. Minä menin lumitöihin ja niissä menikin yli tunti. Keitin kahvit ja ne nautin siivoojan ja poikani kanssa. Mukavat juttelut. Annoin siivoojalle sixpackin kaljaa ja poika oli antanut vielä pari rasiaa Scho-Ka-Kolaa. Matkasin kampaajalle.

Uusi väri ja hiusmalli piristivät. Koukkasin kodin kautta ja söin lautasellisen siskonmakkarasoppaa. Sitten kiireellä Messukylään. Hommat ihan OK. Kotimatkalla poikkesin kirjanpitäjän ovella ja sujautin marraskuun tilit postiluukusta sisälle. Vielä ruokakaupan kautta kotiin. Ajokeli oli tänään aika haastava. Onneksi uudet nastarenkaat oli käytössä ;-)

Kotona keitin kahvit ja tytärkin tuli käymään illalla. Mukavat juttelut lasteni kanssa. Laitoin pojan aspi-tilille taas rahaa. Sovittiin joulujärjestelyistä = pääsen taas aika helpolla eli juustotarjotin (ehkä myös tapaksia). Tytär on menossa poikakaverinsa kanssa anoppikokelaan luokse syömään ja minä tarjoan nuorelleparille siis vain alkupaloja.

Päivän onnistumiset:

1. Siivooja puhdisti koko kodin

2. Kampaaja leikkasi ja värjäsi

3. Lumitöitä riittää