Heräsin kelloon jo klo 10.30. Laitoin kinkun jääkaappiin ja vein kinkunrasvat roskikseen. Paistopussi on kyllä kätevä: uuni on edelleen putipuhdas. Laitoin aamupalaa ja samalla raivasin kotia. Odottelin tytärtä ja hänen poikakaveriaan kahville klo 13.15. Tulivat sitten melkein tunnin myöhässä.

Juotiin kahvit ja teet yhdessä sekä syötiin juustoja. Viinirypäleitä ei nyt ollut tarjolla, mutta oli omenanlohkoja. Ja pistaaseja sekä suklaata. Mukavat jutustelut. Poika heräsi vasta myöhemmin. Tytär kävi kyllä veljelleen esittämässä iPhonen ominaisuuksia. Eli poika oli osittain hereillä ;-)

Minä sain mahani kipeäksi juustoista ja pistaaseista. Illalla maistoin kinkkua ja hyvää se olikin. Poika söi melkein kattilallisen riisipuuroa. Hänellä on huomenna työpäivä ja saa lähteä autollani työmaalleen. Poika tuumasi ettei hänellä ole yhtään joulumieltä, nyt ekaa kertaa. Minulle tuli aika paha mieli.Tuumattiin sitten yhdessä että ensi jouluna laitetaan kuusi ja kaikki muut jouluhärpäkkeet ;-)

Ostin jo ennen joulua Regulat Pro Metabolic valmistetta, mutta en ole sitä vielä kokeillut. Jospa huomenna alkaisin testaamaan. Eräs kaveri laittoi valokuvia pikkujouluistamme ja sain todeta että olen todella läski. Masentavaa! On ihan pakko alkaa nyt laihduttamaan. Siis heti kun jouluruuat on syöty.

Päivän onnistumiset:

1. Kinkku onnistui hyvin

2. Mukavaa kun tytär poikakaverinsa kanssa poikkesi kahvilla

3. Huomenna nukun pitkään