Oikein rauhallinen päivä ollut tänään. Tietysti taas nukuin pitkään ja se olikin mukavaa. Pojan kanssa syötiin päivällä lihasoppaa ja katseltiin Taru sormusten herrasta tallennusta.

Iltapäivällä kävin apteekissa, kampaamossa ja ruokakaupassa. Piti vielä poiketa rautakauppaan, mutta se oli mennyt kiinni jo klo 15.00. Apteekista hain verenpainepillereitä kolmeksi kuukaudeksi ja ostin pojalle Fluden tabletteja. Kampaamosta hain shampoota. Ruokakaupasta tietysti nakkeja ja perunasalaattia ;-) No, huomenna teen näyttelijöiden salaattia Ilmari Saarelaisen tapaan. Rautakaupasta piti ostaa hiekoitussepeliä, mutta kerkeehän sen ostaa myöhemminkin.

Pojalle tarjottiin taksiajoa, mutta kieltäytyi hommasta. Nyt sitten saa ajaa "taksia" autollani. Vei kaverinsa ja hänen kolme kaveria juuri keskustaan. Ja sai palkaksi viisi euroa. Siis yhteensä koko porukalta. Voi kuulemma saada lisää rahaa kun yöllä taas kyyditsee heitä. Voihan jurkele! Yritän pitää itseni rauhallisena enkä ala vaahtoamaan. Onhan meitäkin monesti autettu ja hyvä palaa aina takaisin. Mutta seuraavana juhlapyhänä taidan ottaa autostani jonkun osan irti ettei se käynnisty. Kun vain tietäisi minkä osan ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Mukava ja rento vapaapäivä

2. Jääkaappi pullistelee taas

3. Toistaiseksi melko rauhallista rakettiammuntaa lähitienoolla