Eilen olin kahdessa työkohteessa. Ensin Kissanmaalla ja sitten Pyynikillä. Molemmissa parin tunnin keikka. Hommat ihan ok ja asiakkaiden kanssa mukavat jutustelut.

Sain iltapäivällä puhelun kukkakaupasta: kyselivät ollaanko meillä kotona kun olisi tulossa kukkalähetys. No, kukkalähetys tuli ja poika sai sen vastaanottaa. Lähti sitten viemään verta kohti Helsinkiä. Minä olin kotona vasta kuuden jälkeen.

Tänään kello herätteli jo 11.30 ;-). Poika oli ajellut autollani yöllä ja kuljetellut kavereitaan. Laitoin autoni lämpiämään ja katselin Leon kanssa tallenteita. Lämmitin myös uunin. Iltapäivällä kävin lähikaupassa ja ostin jouluruuat.

Tytär tuli käymään ja nappasi veljensä mukaan ostoksille. Menivät Prismaan ja pojalle ostettiin uusi kännykkäliittymä. Poika sai siskonsa vanhan puhelimen ja nyt on sitten nettikin käytössä kännykässä. Sisarukset hössöttivät yhdessä kaikkia puhelimen mahdollisuuksia ja joimme hyvät kahvit. Ihanaa kun lapseni olivat likellä ;-)

Nyt on kinkku uunissa ja poika saa ottaa sen pois aamuyöllä. Valvoo kuitenkin kun pelaa koko yön. Tytär lupasi viedä kynttilän sukuhaudalle. Riisipuuro on valmiudessa aamuksi, vain maito lisätään. Oikein hyvää Joulua teille kaikille!

Päivien onnistumiset:

1. Kukkalähetys oli ihana yllätys

2. Lapseni ovat todella ihania

3. Kinkku on paistumassa