Poika lähti pyörällä hommiinsa aamulla kymmenen jälkeen. Kyseli autoani lainaksi, mutta en luvannut. Lähti sitten polkemaan. Työreissu oli viedä asiakkaat bussilla Lahteen raveihin ja paluu on vasta yöllä.

Minä soitin tyttärelle ja kerroin tulevani kahville. Samalla reissulla vein kynttilän vanhempieni haudalle Kalevankankaalle. Ensin kahville ja sainkin hakea Siwasta maidon sekä pullat. Hautausmaan parkkipaikalla oli kiivas kilpailu parkkipaikoista: torvet vaan soivat ;-) Jätin autoni ihan suosilla kauemmaksi ja sain mukavan iltakävelyn tehtyä.

Kotimatkalla poikkesin kaverini luona ja siellä taas juotiin kahvit. Sitten asiakkaan luokse. Miehellä oli huusholli ihan mullin mallin ja viikon päästä on tuparit. Komensin miestä viemään kaikki kierrätykseen menevät tavarat pois. Keskiviikkona menen sitten raivaamaan ;-)

Illalla kaverini kävi miehensä kanssa kahvilla. Sulatin kolme pullaa mikrossa ja lisäksi oli fanipaloja tarjolla. Juteltiin mukavia ja kaverini antoi sisustusvinkkejä. Kotona kokeilin kameran itselaukaisua Leopold sylissä. Kissa yritti karkuun moneen kertaan ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Pastavuokaa tehty ja hyvää siitä tuli (neljänruoka.fi)

2. Kivat kahvittelut

3. Tytär sai pari laukkua valikoimistani