Aamulla heräsin jo klo 7.30, vaikka väsytti ihan sairaasti. Poika kyyditsi minut juna-asemalle ja ehdin hyvin klo 10.00 junaan. Ennen Pasilaa torkahdin hetkeksi ja vierustoverini herätteli minua että pääsi poistumaan. En kuulemma ollut kuorsannut ;-)

Kokous oli hotelli Helsingissä. Ensin oli luento ja sitten menimme syömään. Alkusalaatti oli hyvä. Sitten tarjolle tuli broileria perunoiden kera. Annoksessa oli myös tuoretta timjamia ja siihen meinasin tukehtua. Yrtti jäi kurkkuuni jumiin ja yskin ihan punaisena. Kyllä hävetti.

No, kokous oli hyvä ja aika meinasi loppua kesken. Saatiin kyllä kaikki asiat käsiteltyä. Paluumatka Tampereelle junalla klo 18.30. Aika hassua kun sain komennuksen junan ravintolavaunun työntekijältä: täällä ei saa juoda omia juomia! Minulla oli melkein tyhjä vesipullo pöydällä ;-) Kokouskaverini kanssa jutellessa matka sujui tosi nopeasti.

Kotona olin ennen yhdeksää ja nälkääni söin eilistä savulohta. Poika oli hereillä ja varmaan taas valvoo yön. Minä laitan kännykän äänettömälle ja aioin nukkua tosi pitkään. Ainoa meno on huomenna Teboilille renkaidenvaihtoon klo 16.45.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava reissu Helsinkiin

2. Onneksi en tukehtunut

3. Kotona on taas kiva olla