Kone temppuili eilen joten en saanut päivitettyä blogiani.

Mutta tässä siis eilistä: olin Kaukajärvellä kolmisen tuntia raivaamassa vaatehuonetta. Ensin oli tietysti kahvittelut asiakkaan kanssa. Saatiin todella paljon aikaiseksi: asiakas teki päätökset nopeasti ja kierrätykseen lähti paljon tavaraa. Lähinnä vaatteita ja kodin tekstiilejä. Vein ne mennessäni UFF:n keräyspisteeseen. Juotiin vielä lähtökahvit asiakkaan kanssa ja sovittiin seuraava tapaaminen.

Kotona kävin suihkussa ja sitten olin valmis lähtemään erään hallituksen kokoukseen. Pojan piti lähteä töihinsä pyörällä, mutta sitten "pummasi" minulta kyydin.

Kokous oli oikein mukava ja tehokas. Tarjottavat oli maistuvia: glögiä, pasteijoita, pipareita ja luumutorttuja. Kotimatkalla vein taloudenhoitajamme ja hänen poikansa Pirkkalan ABC:lle. Sitten ajoin pojan työmaalle Messukylään ja jätin autoni sinne parkkiin. Pojan piti tulla minua hakemaan, mutta ei kerinnyt koska peli olin kesken. Odottelin sitten bussia ja matkasin sillä kotiin. No, poika pääsi autollani kotiin yöllä kun oli ensin kyydinnyt asiakkaat ;-)

Tässä tätä sunnuntaita. Heräsin vasta klo 13.00 jälkeen. Koko päivä oli yhtä laiskottelua. Katselin tallenteita ja Leo nukkui sylissäni. Poika oli valvonut koko yön ja meni sitten nukkumaan jo kahdeksan maissa. Hänellä on herätys klo 04.00. Lähtee hakemaan asiakkaita Helsingistä.

Tein illalla sämpylöitä, kun meillä oli leivät loppu. Ei edes pakastimessa ollut yhtään leipää. Latasin pojalle kahvinkeittimen valmiiksi ja laitoin muistilapun että sämpylöitä löytyy hellan päältä.

Päivien onnistumiset:

1. Mukava työmaa ja hyvät kahvittelut

2. Hyvä kokous illalla ja hyvät tarjottavat

3. Poikani sai autoni käyttöönsä

1. Tallenteita katseltu ja Leo sai nukkua sylissä

2. Hyvät sämpylät leivottu

3. Huominen asiakas ilmoittelee vointinsa aamulla