Ihan normipäivä tänään. Olin Messukylässä vakipaikassa ja kissat olivat paikalla. Kiirehdin ABC:lle syömään ja sitten Vuorekseen toiseen vakipaikkaan. Sielläkin hommat tavalliseen tapaan. Piti mennä rautatieasemalle ostamaan junalippuja lauantaiksi ja vielä autoon koristekapselit automyymälästä. Mutta ajotiet olivat todella ruuhkaantuneet.

Soitin pojalle ja kerroin että moottoritie on ihan tukossa, siellä on varmasti joku onnettomuus. Poika totesi että sitä nimitetään neljän ruuhkaksi. Sitä se taisi sitten olla. Onneksi en joudu ajamaan päivittäin ruuhkassa ;-) Poika vei asiakkaita Hämeenkyröön ja tulee kotiin vasta yöllä.

Ajelin sitten vaan kotiin. Matkalla hain pitsan Kotipitsasta Turtolasta. Kotona teetä ja pitsaa. Sitten eilisen asiakkaan luokse. Raivattiin, siivottiin ja siirreltiin huonekaluja. Aika hyvään kuntoon asunto tuli. Minä laitoin vaatehuoneen järjestykseen. Kotona olin vasta kahdeksan jälkeen.

Ostin netistä junaliput lauantaille. Uskomatonta että VR:n palvelu toimi. En vieläkään usko että liput ovat OK. Taidan huomenna käydä konnarikavereineni luona saamassa vakuutusta ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Mukava työpäivä

2. Raivaus onnistui hyvin

3. Junaliput ostettu