Heräsin jo kahdeksan jälkeen kun kännykkä soi (miksi en laittanut sitä äänettömälle, damn). No aamulla tuli siis soitto jossa kysyttiin raivausta ja siivousta. Kohteessa oli keittiö ja vessa niin kauheassa kunnossa ettei terveystarkastaja olisi niitä hyväksynyt. Kyselivät kahden tunnin siivousta. Ilmoitin ettei kahdessa tunnissa ehtisi mitään ja samalla kerroin että ammattijärjestelijä lähinnä järjestelee asuntoa. Ihmiset ovat katselleet telkkarista Himohamstraaja ohjelmia ;-) Haloo! Niihin kohteisiin menee komppania siivoojia ja ainakin yksi psykologi.

No, kun olin tämän homman tyrmännyt, niin tuli uusi soitto. Tilaus sotaveteraanin luokse. Sen homman sain sovittua ja aivan ihanaa mennä auttamaan sotaveteraania.

Poika sai soiton työmaaltaan ja tuli ehdotus tulevista hommista. Huomenna saa lähteä viemään porukkaa kohti Helsinkiä. Oli toivottu englantia puhuvaa kuljettajaa. Vielä illalla pojalla on yksi pikkukeikka Tampereella.

Olin Kaukajärvellä vakiasiakkaan luona klo 13.00. Perheen mies oli joutunut sairaalaan ja saa viettää siellä useamman viikon. Kaatuminen pari viikkoa sitten oli ollut tramaattinen. Perheen rouvan kanssa join hyvät wiinerikahvit.

Peltolammilla raivasin pari tuntia. Saatiin keittiön kaappeja parempaan järjestykseen. Muovikasseja lähti kierrätykseen aikamoinen läjä. Kotona olin seitsemän jälkeen.

Tytär käväisi ja saimme pankkiasioitani paremmalle tolalle. Tytär kyyditsi veljeänsä illalla ja näin poikani sai huomisen ajomääräykset itselleen. Pojalla on aamulla herätys kuuden maissa. Minulla kello soi vasta kymmenen jälkeen.

Päivän onnistumiset:

1. Tilauksia tullut mukavasti

2. Mukavat soittelut illalla kollegan kanssa

3. Pankkiasiat ehkä selviävät