Heräsin kymmenen jälkeen ja olin kaveria vastassa klo 13.00. Keräsin hänelle omenoita matkaan. Tämä ihana ex-työkaverini on 72-vuotias. Mutta ikähän on vain numero.

Ensin matkasimme Hervantaan Jankan kirpputorille. Aika sekalainen ja suttuinen paikka. En kyllä suosittele. Sitten käytiin Sauli Cityssä kahvilla ja en kyllä suosittele sitäkään paikkaa. Kahvien jälkeen matkasimme Nekalaan Silinteri kirppikselle.

Ihan siisti ja valoisa paikka. Täytyy muuten muistaa laittaa autoon parkkikiekko, ettei tule sakkoa. Miinus kirppikselle, ettei siellä ole kahviota. Ostin yhden Sarviksen purkin hintaan 30 senttiä.

Sitten Sammon kirppikselle. Minun pöydässäni ei ollut kauppa käynyt. Eli taidan rahdata tavarat pois lauantaina. No, kävimme vielä PLT-kirpparilla. Siellä on hintatakuu: eli jos et saa edes pöydänhintaa kokoon, niin kirppari maksaa erotuksen.

Vein kaverini Kaukajärvelle ja sitten ruokakaupan kautta kotiin. Keitin teetä ja tein leivät. Leopold sylissä katselin pojan kanssa tallennuksia. Sitten vielä pienet päikkärit ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Mukava vapaapäivä

2. Unohtunut lasku lähetetty asiakkaalle

3. Moneen kirppikseen tutustuttu