Poika lähti aamulla hommiinsa autollani, joten minä matkasin päivällä autoani hakemaan bussilla. Ikkunanpesut Jänislahdessa ihan OK: helpot ikkunat eikä tarvinnut kiipeillä. Käväisin pojan kummitädillä yllätyskylässä, kun olin ihan viereisellä kadulla. Ehdittiin juomaan teet mustikkapiirakan kera. Vaihdettiin kuulumiset ja sitten kummitäti lähti kuntonyrkkeilyyn.

Kotimatkalla poikkesin kaverillani. Suunnittelimme matkaa Bremenin joulumarkkinoille. Halpalentoyhtiön sivut ja Bremenin sivut olivat aika epäselvät. Soitin tyttärelle, mutta hän ei ehtinyt neuvoa. On menossa huomenna Espooseen työjuttuunsa. Jatkamme varaushommaa huomenna ;-) Juotiin sitten kahvit ja minä lähdin poikaa vastaan Messukylään.

Kattomies soitti tänään ja ilmoitti että ovat tulossa huomenna. Kyselin että onko hyvää säätä tiedossa? Ei kuulemma sateetonta, mutta muuten hyvää säätä. Toimitin ettei kannata soitella ovikelloa aamulla, koska nukun pitkään. Kattomies totesi että varmaan herään heidän kolisteluihin. Saa nähdä kuinka käy?

Päivän onnistumiset:

1. Mukava yllätyskyläpaikka

2. Kattomiehet ottivat yhteyttä

3. Bremenin matka melkein OK