Poika lähti hommiinsa aamutuimaan polkupyörällä. Minä heräsin kymmenen jälkeen ihan väsyneenä: näin yöllä tosi pahoja painajaisia. No, Järvensivulla vakipaikassa olin kahdentoista maissa. Perheen äiti lähti lastensa kanssa uimahalliin viettämään koululaisten syyslomaa. Hommat ihan OK ja sitten lähdin siivousalan liikkeeseen.

Yellow Service oli muuttanut ja kestikin hetken aikaa että löysin uuden toimipisteen. Ostin Katrin Plus vessapaperia 42 rullaa, asiakkaalleni strutsinsulkaisen pölyhuiskan ja yritykselleni saumojen syväpuhdistusainetta. Sitten matkasin kirpputorille. Siellä ei ollut paljonkaan nähtävää. Vain muutama tavara oli ostettu. No, lauantaina saan kerätä tavarat pois.

Poikkesin kotimatkalla Jankan Lidliin. Siellä oli ihmiset jonottamassa paistopisteellä. Itse en jäänyt jonoon, vaan kiersin kaupan ja tein ostokseni. Ennen kassaa näin että paistopisteellä oli kuhinaa: pasteijat ja sämpylät tulivat uunista. Sitten melkein tapeltiin että kuka saa tuotteita ostoskoriinsa.

Kotona teetä tuoreiden sämpylöiden kera. Ja tallenteiden töllöttelyä kissa sylissä. Elämä on ihanaa! Poika tuli töistänsä illalla ja sai myös sämpylöitä.

Autoni kuskinoven lukko on reistaillut pari päivää. Toivottavasti lukko toimii vielä reilun viikon. Tilasin tänään autolle huollon öljynvaihtoineen ja siihen sisältyy monta muutakin juttua. Kuten auton lukkojen tarkistus ja huolto!

Päivän onnistumiset:

1. Autolle on varattu syyshuolto

2. Siskon kanssa mukavat juttelut illalla puhelimessa

3. Ihanat sämpylät ostettu Lidlistä