Mistä ihmeestä se johtuu että täällä Vuodatuksessa on oikein ruuhkaksi asti roskapostaajia? Olen aikas kyllästynyt niitä poistamaan. Luulen että Vuodatus on loppunsa edessä. Mitä muita blogeja suosittelette?

Tänään minut herätteli yhdeksän maissa Fonectan asiamies. Soitti sitten uudestaan kymmenen maissa ja sovittiin huomiseksi tapaaminen Kalevan ABC:lle. Kyseessä on huima tarjous valikoilulle pienryhmälle ;-)

No, tänään oli oppisopimuskoulutusta klo 14-17.30 Takissa. Matkasin taas bussilla pojan työmaalle ja hain autoni. Poika oli ottanut autoni heti aamulla käyttöönsä. Koulutuksessa mentiin osallistujien suunnitelmia ja analyysejä läpi. Ihan OK juttu.

Koulutuksen jälkeen kävin erään järjestön toimistolla ja otin jäsenlehtiä mukaani. Sitten kotimatkalla nappasin poikani kyytiin. Poika oli myöhästynyt yhdeltä haulta 20 minuuttia, koska oli nukahtanut sohvalle. Kyllä häntä harmitti ja otti varmasti opikseen. Kotimatkalla poikettiin vielä Hankkion alueella. Vein postilaatikkoon järjestömme lehtiä, mitä alueelle oli kaivattu.

Poika meni nukkumaan jo yhdeksän maissa, jotta jaksaa huomisen työpäivän ja herää ajoissa. Minulla on huomenna kaksi työmaata ja sitten se tapaaminen ABC:llä.

Päivän onnistumiset:

1. Tytär soitti ja juteltiin mukavia

2. Kiva koulutus ja mukavat jutustelut kurssikavereiden kera

3. Soitin tädilleni ja juteltiin kuulumiset