Heräsin aamulla kahdeksan jälkeen kun kattomiehet soittivat ovikelloa. Autoa olisi pitänyt siirtää. Olin ajanut autoni tienvarteen, mutta liian lähelle ajoväylää. Heitin autonavaimet kattomiehelle ja painuin takaisin nukkumaan. Sain vielä nukuttua melkein yhteentoista asti.

Poika lähti hommiinsa ennen kahtatoista ja minä sen jälkeen. Messukylässä ei ollut edes kissoja paikalla ja hommat hoitui ihan rutiinilla. Käväisin kotona syömässä ja pojan näin ovella: hän tuli kotiin ja minä lähdin.

Linnainmaalla vähän lisähommia: piti viedä asiakkaan roskat (roskat, jätepaperit, biojätteet ja kartongit) lisäksi piti pestä sauna ja vaihtaa petivaatteet. No, sain kahden tunnista 2,5 tunnin maksun. Kauheesti sitä kahdessa tunnissakin saa aikaan. Lisäksi muuten imuroin, moppasin ja pyyhin pölyt. Ihan urakkavauhti ;-)

Kävin hakemassa avaimen Olkahisista maantain kohteeseen. Avain on palautettava samaan paikkaan. Kotona keitin teetä ja katselin tallenteita kissa sylissäni. Illalla piti maksaa laskuja, mutta verkkopankkitunnukset ovat vanhentuneet. Muistan että ne uudet tulivat, mutta eihän niitä löydy mistään. Jurkele!

Päivän onnistumiset:

1. Katto on nyt valmis

2. Hyvä työpäivä

3. Luultavasti pankkitunnukset löytyvät huomenna jätepaperikasseista