Poika oli jo lähtenyt aamulla töihinsä ja oli ekalla tauolla kun minä heräsin. Minä söin nopean aamupalan ja menin sitten kampaajalle. Värjäys ja leikkaus. Nyt sitten leikattiin ainakin viisi senttiä hiuksista pois. Olen aika klani, mutta pian ne hiukset taas kasvaa. Malli on ihan OK.

Nopeasti kotona koukkaus: söin kaalipataa. Sitten lähdin asiakkaani luokse keskustaan. Kylpyhuone kuntoon ja sitten laitoimme vaatteita tyhjiöpusseihin. Pussit kellarikopperoon ja muutama vaate pukupussissa myös. Osa vaatteita lahjoitukseen ja laukkuja myös. Asiakas tuumasi että voisin ottaa itsellenikin siitä laukkuja, jos haluan. No, otin pari uudenkarheaa Pertti Palmrothin nahkalaukkua itselleni ;-)

Matkasin Saludiin. Siellä oli yrittäjänaisten kokoontuminen. Syötiin hyvin ja keskusteltiin. Jokainen sai esitellä itsensä ja yrityksensä. Käyntikortteja vaihdeltiin. Ensi viikolla on järjestön syyskokous ja jo nyt kyseltiin innokkuutta hallituspaikkaan.

Kotimatkalla kävin ostamassa leipää. Poika lähti töihinsä kun tulin kotiin yhdeksän jälkeen. Oli pysynyt hyvin pystyssä tänään pyörällään työmatkoillaan.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi kampaus ja väri

2. Mukavaa työaikaa ja kivat jutustelut asiakkaan kanssa

3. Kiva illanvietto pippuripihvin kera