Aamulla soi puhelin kahteenkin kertaan: kaverini soitti Espanjasta ja kyseli muuttosiivousta. Oli rannalla ja lämpöä oli 25 astetta. Minä totesin että täällä Tampereella sataa ;-) Toinen soitto oli nettinäkyvyydestä: kyseltiin onko yhteystiedot ennallaan. Puhelu loppui lyhyeen, kun ilmoitin etten ole maksanut mitää ko. palvelusta enkä aio maksaakaan.

Klo 13.00 olin Koivistonkylässä muuttosiivouksessa. Kohde oli pahempi kuin odotin. Aikaa oli varattu viisi tuntia, mutta se ei riittänyt. Imuroin, moppasin, pesin kylpyhuoneen ja uunin. Lisäksi piti kaapit puhdistaa ja imuroida kuolleet kärpäset ikkunoiden väleistä. Soitin tilaajalle kun aika oli menossa umpeen: siivoanko kaapit vai ikkunat? Kuulemma ne ikkunat olivat tärkeämmät. Ja niin sitten toimin. Luulen että asunnossa on ollut ihminen kuolleena useamman päivän. Kuolleita kärpäsiä oli todella, todella paljon. Vein imurin pölypussin roskikseen heti homman jälkeen.

Ajelin vielä Olkahisiin ja palautin avaimen ja jakkaran. Ilmotin että tunti lisäaikaa olisi toteuttanut homman valmiiksi. Asia kuulemma OK. Kotimatkalla kävin ruokakaupassa: ostin patonkia, maitoa, banaania ja eineksiä. Tytär tuli käymään illalla ja toi samalla tavaroita kirppispöytääni. Veljensä kanssa touhusivat jotakin vakuutusjuttuja. Mukavaa kun molemmat lapset olivat täällä kotona.

Päivän onnistumiset:

1. Sovitut hommat tuli tehtyä, kaipasin kyllä lisäaikaa

2. Mukavaa kun tytär käväisi

3. Kirpparipöytään valmistautumista