Eilen oli tyly herätys jo seitsemän jälkeen. Kattomiehet pitivät todella kovaa meteliä. Luulin jo että joku heistä tulee moottorisahan kanssa katosta läpi. Kissakin oli ihan hiljaa koko päivän ja piti korvat luimussa. Vanha katto purettiin ja uudelle laitettiin jutut valmiiksi. Töissä oli 5-6 miestä ja homma eteni hurjaa vauhtia.

Minä poikkesin hierojalla ja sillävälin siskoni mies kävi hakemassa vanhoja kattopeltejä ja syöksytorvia. Illalla kaverini haki pari kattopeltiä ja kaikki naulaiset laudat. Minä sain naulattomat laudat polttopuiksi. Illalla huomasin että talon vieressä olevasta omenapuusta oli puolet maantasalla. Jotakin siihen oli kattoremontissa pudonnut.

Illalla olin poikaa vastassa ja kotimatkalla haimme hänelle pitsan. Pojalla oli aikainen aamulähtö ja meni sitten aikaisin nukkumaan. Sai aamulla lähteä työmaalleen autollani.

Aamulla nukuin yli yhdeksään. Kattomiehet laittoivat uudet pellit katolle. Eipä puhuttu mitään omenapuusta ;-) Iltapäivällä kävi mies kilpailevasta firmasta juttusilla. Esitti että päätylaudat pitäisi maalata vielä kertaalleen jne. Soitin asiasta myyntimiehelle ja mainitsin vielä omenapuusta, mutta korostin etten halua mitään moitetta työmiehille. Olivat tosi päteviä ja kohtelijaita.

Vain yksi työkohde tänään ja sitten poikkesin kodin kautta. Poika oli viettämässä taukoa ja joimme yhdessä kahvit. Poika lähti taas töihin ja minä matkasin putkifirmaan. Ostin rännikaivon ja pihavaraston alta löysin siihen putken. Putki ei sitten sopinut kaivoon: pitää ostaa vielä muffi. No, kaivolle ja putkelle olen jo kaivanut tilan valmiiksi.

Päivien onnistumiset:

1. 2.10 herätys aikaisin, mutta päikkärit onnistui

2. 2.10 katto aukaistu, mutta mitään vaurioita ei havaittu

3. 2.10 vanhat kattopellit ja naulaiset laudat saatu pois pihalta

1. 3.10 Kattojutusta annettu palautetta

2. 3.10 Katto on pellitetty ja huomenna tulee viimeistelijät

3. 3.10 Rännikaivolle on jo kaivettu paikka