Torstain kirjoitus meni mönkään, koska tietokoneeni ei toiminut. Ja nyt perjantaina meni muuten vaan myöhään ;-)

No, eilen olin Messukylässä eikä siellä ollut ketään paikalla. Ei edes kissat. Poika oli saanut autoni käyttöön, joten matkasin bussilla työmaalleni. Bussilla jatkoin kaupunkiin ja menin Talostutkimuksen haastatteluun. Keskustelin siellä ryhmässä Veikkauksen peleistä. Tarjolla oli kahvia ja sämpylöitä. Palkaksi sain 50 euron lahjakortin S-ryhmään. Tytär nappasi minut kyytiinsä sitten illalla.

Tytär teki opiskelutehtäviään täällä kotona ja samalla joimme hänen nimpparikahvit. Sitten tytär tarvitsi lainaksi tietokoneeni näytön ja veljensä hiiren. Teki hommansa ja hänen poikakaverinsa haki kotiin. Minun piti mennä koneelleni, mutta se ei toiminut. Voi mikä huuto ja rienaus minulta tuli! Piti vielä soittaa tyttärelle ja valittaa. Kyllä nyt ottaa päähän! Poikani sai koneeni toimimaan myöhemmin.

No, tänään olin Nattarissa vakipaikassa ja taas ihanat koirat olivat vastassa. Hommat ihan OK. Kotona söin nakkimunakkaan ja lähdin sitten käymään kirpparilla. Ihan turha käynti: pöytä ennallaan ja mitään ei ollut myyty. Huomenna sitten haen tavarat pois.

Illalla vielä uuden asiakkaan luona. Raivattiin kenkiä roskiin ja vietiin jätepaperit pois. Lisäksi kellarikopperoon tavaroita. Minä vielä imuroin ja pölypyyhkäisin asunnon. Aivan ihana uusi asiakas!

Kotimatkalla hain Sokokselta huomiselle synttärisankarille lahjan. Kotona poika nukkui sohvalla ja jatkaa edelleen unta. On valvonut melkein kaksi vuorokautta, mutta toivottavasti on huomenna OK.

Päivien onnistumiset:

1. Tutkimusjutusta palkkaa 50 euroa

2. Mukavat nimpparikahvit

3. Tietokoneeni alkoi taas toimia

1. Uusi ihana asiakas

2. Olin Laura Voutilaisen kanssa samassa hississä (Sokoksella)

3. Lahja on ostettu, enää puuttuu kortti