Jälleen nukuin kuin teini: eli kellon ympäri. Poika oli lähtenyt aamulla hommiinsa eli heitti asiakkaat Äänekoskelle. Tuli kotiin kolmen jälkeen. Ehdin just ennen hänen tuloaan vaihtamaan päivävaatteet päälleni ja lataamaan kahvinkeittimen.

Lähdin katsomaan uutta kohdetta Kalevaan. Etukäteen ajattelin että hylkään kohteen jos se on ihan hirvee. Mutta ihan OK kohde. Asiakas kyllä kyseli kattojen ja seinien pesua... Asunnossa oli tupakoitu sisällä. Kerroin että on todella turhaa pestä kattoja jne, koska maalari pesee ne maalarinpesulla ennen maalausta. Uusi omistaja tekee asuntoon kyllä totaalisen rempan. Asiakas ottaa yhteyttä kun perunkirjoitus on tehty.

Toinen muuttoremppakysely tuli puhelimella ja se sovittiin lokakuulle. Asiakas kehui nettisivujani. Nyt on sitten nettisivutkin uhan alla. Ensin kaapattiin yritykseni blogi ja nyt on nettisisvu kiikunkaakun. Pyysin että koodarini poistaa yhden linkin, mutta salasanat ei toimi! Laitoin viestiä palvelimelle ja nyt odotan vastausta.

Illalla kävin asiakkaan kissoja hoitelemassa ja samalla siivosin koko asunnon. Kissat olivat tehneet "jälkiä" pukuhuoneeseen ja saunaan. Oksennus ja kakka. Siivosin ne pois.

Kotona kahvit pojan kanssa ja sitten katselin FC Venuksen. Tosi hyvä elokuva ja kestää useamman katselun. Huomenna vain yksi työkohde kahvittelun kera ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Hyvin on nukuttu

2. Kaksi uutta työkohdetta tiedossa

3. Tavoite: nettisivu ja blogi kuntoon