Poika oli lähtenyt jo aamulla työmaalleen polkupyörällä. Vei asiakkaat Turkuun ja palasi tyhjällä bussilla Tampereelle. Hain pojan illalla työmaalta ja pojan pyörä varastoitiin firman hallille odottamaan sunnuntaita.

Minä olin sovittuun aikaan pesemässä ikkunoita Viialassa. Ikkunat oli helppo pestä: ei kurotteluja eikä kiipeilyjä. Lopuksi hyvät kahvit.

Kotimatkalla kävin Kaukajärven Löytötexissä alennusmyynnissä. Kaikki tavarat miinus 50 %. Tuli sitten ostettua tarpeetontakin ;-) Vielä poikkesin Jumbo-kirpputorilla ja piti vaan tutkailla hintatasoa. Ostin yhden puseron kolmella eurolla ja ostos oli onnistunut. Vielä poikkesin Rautiassa: ostin tulikivilaastia. Tarkoitus on korjata uunin tulipesä.

Poika soitti ja kyseli kyytiä. Ja hänet hainkin, mutta ensin ostin Kaukajärveltä meille molemmille pitsat. Kotona keitettiin kahvit ja minä katselin Dexterin.

Vielä illalla koukkaus Prisman kautta. Olihan siellä muutama muukin nauttimassa Asiakasomistajapäivistä. Suurin hankinta oli lamppu pihavalaisimeen. Vielä alennuksen jälkeenkin hinta oli melkein 20 euroa. Kääk!

Päivän onnistumiset:

1. Lyhyt, mutta mukava työpäivä

2. Kiva olla kotona ja juoda kahvia

3. Kännykkä on jo nyt äänettömällä