Nukuin melkein puoleenpäivään. Olin kyllä aamutuimaan hetken hereillä, kun poika kysyi saako hän ottaa autoni käyttöönsä. No, "aamulla" join teetä leipien kera ja katselin tallenteita. Toki Aamulehden lukemisen jälkeen.

Soitin siskolleni että tulenkin heille vasta huomenna. Ja sehän sopi hyvin. Katselin hieman kaappeihin ja laatikoihin bongaten kirppiskamaa. Lokakuussa on sitten kirppispöytä varattuna ja tavaraa ihan varmasti löytyy myyntiin ;-)

Ensin ajattelin mennä Messukylään kissoja katsomaan bussilla. Pyöräilin kauppaan ja sitten ajattelin samalla pyöräillä työmaalleni. Matka kesti alle puolituntia. Oli kyllä aikas raskasta polkea, pyörässä ei toiminut kuin se raskain vaihde. Välillä sai polkea seisoviltaan. No, kissoille ruokaa, uutta vettä ja vessojen siivous. Vähän tuli leikittyäkin.

Pojan piti tulla kotiin vasta yöllä, mutta hän pääsikin kotiin jo illalla. Asiakasporukka oli halunnut aikaistaa lähtöä. Olivat käyneet sairaalassakin: yksi asiakkaista oli loukannut päänsä tupakkitauolla kaatuessaan.

Netistä löysin oiken hyvän verhokankaan ruokapöydän ikkunaan ja samalla kankaalla voisin päällystää tuolitkin. Kankaan bongasin Jaakko ja maailmanvalloittajat jaksosta.

Päivän onnistumiset:

1. Ihan mukava pyöräreissu

2. Omenanhakijoita käynyt kaksin kappalein

3. Kirppismyyntiin löytynyt paljon tavaroita