Kylläpä nukutti aamulla, mutta oli pakko herätä kellon ja kännykän soittoon. Muutaman torkkupainalluksen jälkeen. Melkein heti soi ovikello ja ovella oli rekkamies. Häntä nauratti kun olin varmaan näky tyynynjäljet poskissa jne. No, mies toi pihaamme uudet kattopellit. Hirmusen pieni paketti, mutta painoa sillä oli melkein 700 kg. Kuski sai pinon pihaan kätevästi, autoakaan ei tarvinnut siirtää pois.

Järvensivulla olin sovittuna aikana ja hommat ihan OK. Sitten matkasin keskustaan. Söin eväitä autossa ja parkkeerasin autoni Pellavan parkkiin. Sitten tunti hierojan näpeissä. Olipa taas mukava kokemus. Hartiat on nyt melkein OK, mutta käsivarret kaipaavat vielä hoitoa. Sovin uuden ajan ja samalla sain hierojalta vinkin voimapallon käyttöön. Taidan ostaa tämän jutun ja kokeilla.

Kotimatkalla kävin Lidlissä ruokaostoksilla. Nyt kerrankin niitä hyviä sämpylöitä oli hyllyssä. Kotona keitin kahvit ja poikakin ehti kahvit juomaan. Lähti sitten viemään työnantajansa bussia öljynvaihtoon ja sitten asiakkaita kuljettamaan. Tuli kotiin jo ennen yhdeksää.

Minä oli sillä välillä asentanut pojan huoneeseen "uudet" stereot, eli tyttären poikakaverilta saadut poppivehkeet. Antenninjohtoa niissä ei ollut, joten lainasin alakerran radiosta sellaisen. Kyllä nyt musiikki raikaa! Poika ei kestänyt Nostalgian tarjontaa: käski laittaa volyymia pienemmälle tai oven kiinni.

Päivän onnistumiset:

1. Joulukuulle tilattu suursiivous kotiin

2. Uusi mielenkiintoinen työtilaus

3. Kattopellit pihassa