Heräsin aamulla puhelimeen. Nainen kyseli ikkunanpesuja uuteen omakotitaloon. Tuumasin että kalenteri on täynnä tulevat kaksi viikkoa ja se oli kyllä puolitotuus. En kauheasti himoitse ikkunanpesuja, vaikka huomenna sellainen onkin edessä.

Lähdin Messukylään yhdentoista maissa ja siellä kissat minua jo odottelivat. Pöydällä oli kysely: ehtisinkö kissoja hoitelemaan viisi päivää. Lupasin ottaa kissat vastuulleni. Käväisin Munkkimiehissä syömässä ja sitten Vuorekseen asiakkaan luokse. Mies oli paikalla mutta lähti sitten asioilleen. Jäin kolmen koiran kanssa talolle.

Asiakas palasi kotiinsa ja lähti taas pois. Koirat sisälle ja poistumiseni olikin sitten hankalaa. Iso koira makasi eteisessä ulko-ovella eikä totellut mitään käskyjä. Koira oli päättänyt että poistuu ulos samalla kun minäkin. Tein harhautusliikkeen, eli kolistelin koiran ruokakuppia. Sitten säntäys eteiseen (koira kintereillä) ja pääsin ulos. Saa nähdä kuinka käy seuraavalla kerralla?

Pikakäynti kotona ruokakaupan käynnin ohella. Poika ei ollut innostunut ruohonleikkuusta, lupasi kyllä huomenna hoitaa homman. Huomenna vain keikka Turkuun ja paluu tyhjällä bussilla Tampereelle iltapäivällä.

Lähdin kaverilleni kylään Pirkkalaan ja samalla poikkesin Ikeassa. Palautin toisen verhopaketin ja sain hyvityskortin. Samalla sain tiedon että voin palauttaa toisenkin verhopaketin, vaikka olen sen jo aukaissut.

Pirkkalassa "väänsimme" yhdistyksemme jäsenkirjettä tulostettavaan muotoon. Juotiin kahvia ja syötiin piirakoita. Eli oli oikein mukavaa. Kotona olin vasta hieman ennen kymmentä.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava työpäivä

2. Kivat kahvittelut illalla

3. Ikeassa hyvä palvelu