Poika oli taas aamulla kiireissään ja annoin sitten luvan mennä autollani töihinsä. Lähti hakemaan asiakkaita Helsingin lentoasemalta ja vei heidät Hämeenkyröön. Minä matkasin bussilla hammaslääkäriin. Kaksi pientä reikää paikattiin puuduttamatta, jee.

Poikkesin Armas maitokauppaan ja join kahvin pannarin kera. Ostin mukaani kananmunia ja kurkkuja. Nyt kokeilen kananmunien säilömistä huoneenlämmössä, niinhän ne ovat kaupassakin. Kuulemma on pidettävä joko jääkaapissa tai huoneenlämmössä. Eestaas siirtely ei käy.

Kaupungissa poikkesin vielä kenkäkauppaan ja ostin nilkkurit. Siis oikein korkkarit! Saa nähdä kuinka niillä autonajo sujuu? Ovat kyllä mageet ;-) Bussilla Messukylään autoa hakemaan ja sitten ajelu Linnainmaan terveyskeskukseen. Laitoin verenpainereseptini uusintaan ja saan sen sitten e-reseptinä. Eli ensi viikolla voin hakea lääkkeeni apteekista Kela-korttia näyttäen.

Kotona kaappasin vanhat autonrenkaat kyytiin ja vein ne kierrätykseen. Lähikauppaan meni mainos crosstrainerin myynnistä ja samalla uusin lottoni. Voittoakin oli tullut yli 10 euroa. Illalla hain pojan työmaaltaan ja haettiin vielä hänelle pitsa.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi työtilaus : ikkunanpesua Lielahdessa

2. Korkokengät tuovat kyllä uskottavuutta ja itsevarmuutta ;-)

3. Pihan siistiminen edistyy, vaikkakin hitaasti