Jälleen nukuin kahteentoista. Kissa tuli minua herättelemään ja se on aika erikoista. No, kissa nukkui sitten iltapäiväunet sängyssäni.

"Aamulla" teetä ja leipiä. Lehtien lukemisessa meni pari tuntia, tuli luettua myös ilmaisjakelut. Poika nukkui unirästejään ja heräsi vasta illalla. Silloin keitettiin kahvit.

Päivällä soitin tyttärelle, mutta hän ei ehtinyt lähtemään kanssani syömään. Jotenkin tuntuu ettei hänellä ole asiat ihan OK. Joko parisuhteessa tai muussa on ongelmia. Toivottavasti kaikki on kuitenkin kunnossa.

Iltapäivällä raivasin puukasaa. Oli ongelmia että mihinkä puut mahtuvat. Osan sain tuolien päälle keinun viereen ja siihen pressu päälle. Osa meni talon vierustalle ja osa kellariin. Nyt on tilaa pihassa vaikka nostolava-autolle, jos ne kattomiehet siis tulevat. Huomenna?

Poika lähti illalla kohti Helsinkiä, eli Vantaan lentoasemalle. Palaa kotiin aamuyöllä ja lähtee aamupäivällä viemään sairaanhoitajia verenluovutustilaisuuteen. Otti autoni käyttöön, mutta aamulla sitten polkupyötäilee töihin. Minulla on iltapäivällä ikkunanpesuja Jänislahdessa. Uusi asiakas ja toivottavasti mukava sellainen.

  • Päivän onnistumiset:

1. Jälleen nukuttu ihan kunnolla

2. Puukasa saatu siirrettyä

3. Ehkä lähden joulukuussa Bremeniin