Heräsin jo kahdeksan jälkeen. Näin yöllä pahoja painajaisia. Nattarissa oli klo 10 ja ihanat koirat olivat vastassa. Tervehtiminen, rapsutus ja juttelu kesti ainakin 10 minuuttia. Sitten koirat nukkuivatkin päikkärit ;-) Hommat ihan OK ja kotona olin yhden maissa.

Kotona söin soppaa ja sitä poikakin oli syömässä. Lähti sitten tihkusateessa pyöräilemään työmaalleen. Haki vielä ennen reissua juomia Prismasta asiakkaille. Reissu Helsinkiin ja paluu vasta aamuyöllä. Huomenna sitten hääseuruetta kuljettamaan ja taas paluu vasta aamuyöllä.

Toinen työmaa oli Hämeenpuistossa vakipaikassa. Kivat juttelut asiakkaan kanssa ennenkuin hän lähti pois. Talon remontti oli edistynyt: nyt on jo ikkunat vaihdettu. Töiden jälkeen matkasin Kaukajärvelle ja ostin Leopoldille hiekkaa ja ruokaa.

Vielä kotimatkalla kävin maksamassa monivetoni ja uudistin lotot. Ostin pitseriasta pitsan ja kotona sitten keitin kahvit. Töllöttelin tallenteita Leo sylissä. Vielä tiskit koneeseen, niin kotihommiakin tuli tehtyä.

Huomenna on aikainen herätys. Menen tyttäreni kanssa kuuntelemaan luentoa ja siinä meneekin koko päivä. Varmaan kiva päivä tiedossa!

Päivän onnistumiset:

1. Sain peruttua eilisen tilauksen kylppärinpuhdistuksesta

2. Jauhelihasoppa on ollut hyvää

3. Uuni lämmitetty nyt ekaa kertaa näin syksyllä