Poika oli pelannut koko yön ja meni nukkumaan vasta aamulla. Minä heräsin kymmenen maissa ja työmaalla olin vasta puolenpäivän maissa. Messukylässä hommat ihan OK ja kissatkin oli paikalla. Tuttavani soitti ja kertoi että yhdistyksemme mainokset ja käyntikortit ovat valmiina. Samoin yritykseni käyntikortit.

Sovittiin sitten välittömästi tapaaminen Munkkimiehiin. Siellä sitten sain tuotteet ja maksoin käteisellä omat juttuni. Vaihdettiin kuulumisia ja sitten vielä juotiin kahvit. Kahviseurana oli vielä tuttavamieheni kaveri. Tuli sitten juteltua miesten kanssa mukavia: autoista, yrittämisestä ja raivaamisesta ;-) Vitsejäkin kerrottiin.

Kotona söin jauhelihasoppaa ja sitten tulikin lattiamies paikalle. Sauna ja pesuhuone mitattiin ja sain tarjouksen pesusta jonka hyväksyin. Vähän sain hintaa tingattua. Lokakuun alussa pinnat (lattia ja seinät) pestään happopesulla ja silikoonisaumat uusitaan. Saumat pitäisi kuulemma uudistaa aina viiden vuoden välein.

Perunamies toi illalla uusia perunoita. Kesän ekat! Juteltiin aika kauan kuulumisia ja Leokin tuli kiehnäämään jalkoihin.

Tätini soitti ja sovittiin että hän tulee mieskaverinsa kanssa meille kylään sunnuntaina. Kutsuin molemmat siskoni myös kylään. Mukava sukutapaaminen tiedossa.

Päivän onnistumiset:

1. Mukavia miehiä tavattu tänään

2. Taitaa olla kotitalousvähennyksen katto jo koossa

3. Uudet käyntikortit valmiina jakoon