Joo, heräsin yhdeksän maissa kun kattomies soitti. Todettiin yhdessä että eihän se syyskuu onnistunut asennusaikataulussa, koska aina vaan sataa. Tulevat ehkä ensi viikolla?

Poika oli lähtenyt jo aamulla töihinsä polkupyörällä. Minulla alkoi hommat vasta klo 12.00 Vuoreksessa. Sain asiakkaalta tekstarin: ovi on auki ja koirat sisällä. Mene vaan rohkeasti sisälle. Ja minähän menin. Kolme koiraa haukkui hurjasti, mutta mitään pahempaa ei sattunut. Se epäluuloisin koira tuli luokseni ja nuoli kättäni. Ja antoi vielä silittää = nyt ollaan kavereita. Hommat ihan OK.

Ajelin kohti Kalevaa ja kävin kahvilla Sampolan kirjastossa. Sitten vakiasiakkaan luokse. Kivat jutustelut ja työtkin tuli tehtyä siinä samalla. Kotimatkalla kävin ruokakaupassa. Illalla tein ruuaksi jauhelihakiusausta. Hyvää tuli!

Poika oli tuhrinut vaatteensa bussia tankatessa. Laitoin ne pesuun ja samaan pesuun meni sukkia ja alkkareita. Huomenna poika kuljettaa asiakkaita Vierumäelle ja tulee kotiin jo iltapäivällä. Minulla on vapaapäivä ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Kattomies soitti

2. Koira hyväksyi minut

3. Ruokaa on valmiina huomiseksi