Heräsin aamulla kymmenen jälkeen kun asiakas soitti. Olen joskus keväällä pessyt hänen parvekelasinsa ja nyt pitäisi pestä parvekkeen betonilattia. Minulla on seuraavat kaksi viikkoa täynnä, joten sovittiin että ollaan yhteyksissä myöhemmin.

Luin lehden ja söin aamupalani. Sitten tietysti telkkarin töllöttelyä. Poika heräsi kahdentoista maissa ja meni suihkuun. Nautti myös "aamupalaa" ja lähti sitten hammaslääkäriin autollani. Minä soittelin tvinsille eli tv-shoppiin. Sain sieltä karhulaskun ja samalla minut oli liitetty osamaksumaksajaksi. Mitään laskua ei ole aiemmin tullut enkä ole tehnyt mitään osamaksusopimusta. Kaiken vääntämisen jälkeen en voi muuta tehdä kuin maksaa karhun. Mutta enää en koskaan osta mitään TV-shopista!

Kaverini piti tulla käymään miehensä kanssa ja sitä varten imuroin koko alakerran. Eihän ne vieraat tulleet, mutta onpahan nyt siistiä ;-) Pesin pojan valkoisen kauluspaidan ja "turhapuro" aluspaidat. Kokeilin nyt sappisaippuaa, mutta ei se ihmeitä tehnyt.

Pojan pomo soitti tänään pojalle. Kyseli että eikö poika voisi hoitaa kuljetuksen 1.9. Poika on jo ajoissa ilmoittanut ettei ehdi firman kesäjuhliin silloin eikä töihin, koska silloin on hänen serkkunsa häät. Pomo tuumasi että eikös häät voisi jättää väliin? Minä kerroin pojalle että se ei kyllä käy. Meidän suvussa on todella harvoin häitä tai muita sukujuhlia. Saa ilmoittaa asian pomollensa.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvin on taas nukuttu

2. Poika jo unten mailla: herätys jo ennen viittä

3. Töitä sovittu sähköpostilla