Puolenpäivän maissa menin vakipaikkaani Järvensivulle. Paikalla oli perheen lapset, isä ja mummo. Pian isä lähti hommiinsa ja mummo kaupaan. Myöhemmin syötiin yhdessä nakkisoppaa. Eli mukavasti sujui työt ;-)

Sitten ajoin keskustaan ja sai autoni halpaan parkkiin Nalkalan torille. Sitten kosmetologille kasvohoitoon. Kaksi tuntia sain nauttia hyvästä hoidosta ja vain kolme yskänkohtausta häiritsi tilannetta. Poika oli jo maksanut osan hoidostani, jee.

Kävin Sokoksella ostamassa vitamiinejä. Matkalla poikkesin uuteen liikkeeseen. Onnen Ovi on mukava kauppa. En kyllä ostanut mitään, kun ei ollut tarvetta. Mutta jatkossa muistan tämän kohteen.

Kotimatkalla koukkasin vielä Kaukajärven R-kioskin kautta. Hain sieltä tilaamani kirjan Karppaa terveellisesti. Ihan hyviä ohjeita. En tiedä onko minusta karppajaksi, taitaa olla jo viides kerta kun yritän.

Kotona taas telkkarin töllöttelyä. Hieman raivausta ja se juttu jatkuu huomenna. Meille tulee siivooja klo 14.00. Minulla on hommia klo 11-13 ja poika lähtee hommiinsa klo 10.45.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva työkohde ja hyvät sapuskat

2. Ihanaa olla kasvohoidossa

3. Taas uusi yritys karppaukseen