Heräsin yhdeksän jälkeen kun kännykkä soi ja soitto sammui heti. Kaverini oli soittanut, mutta muisti samassa ettei minulle saa soittaa aamulla. Juteltiin sitten kuulumiset iltapäivällä ;-)

Katselin tallenteita aamupalan kera. Yhden maissa lähdin verotoimistoon. Siellä oli todellakin jonoa. Sain lähetettyä kuittini Hämeenlinnaan ja laitoin matkaan saatekirjeen. Kyseessä oli siis epäilys etten ole olllut rehellinen kotitalousvähennyksen suhteen. Koko summa oli 650 euroa, siitä miinus 100 euroa ja lopusta saan huojennusta 60 %.

Hain tilinpäätökseni tilitoimistosta. Sitten Tammelan Nordeaan. Sijoitusneuvojan pakeilla menikin aikaa yli tunti. Rahoja siirrettiin pois käyttötililtä ja talletettiin lisää eläkesäästötilille. Nyt vielä odottelen rahaa perinnöstä ja niistä rahoista tehdään uusi sopimus.

Kävin uuden asiakkaan luona. Sossu maksaa heille 10 tuntia raivausta, mutta se ei todellakaan tule riittämään. Sovittiin kolme käyntiä syyskuun alkuun ja katsotaan mitä sovitussa ajassa saa tehtyä.

Kotimatkalla kävin ruokakaupassa ja tarkistin / uusin lottoni. Poika on menossa huomenna hammaslääkäriin: sai soiton että röntgenkuvissa paljastui yksi uusi reikä.

Illalla huomasin että housuni olivat revenneet oikein kunnolla. Ainakin 20 cm repeämä. Näillä housuilla kuljin koko päivän. Onneksi alushousuni olivat samaa väriä kuin housut = mustat.

Päivän onnistumiset:

1. Tilijutut nyt paremmalla mallilla

2. Revenneet housut ei haitanneet, kait

3. Uusi mukava asiakas