Poika lähti aamulla töihin ja otti autoni käyttöönsä. Heräsin vasta yhdentoista jälkeen ja päälleni puin vasta klo 16.30. Siis yöpuvussa haahuilin koko päivän ;-) Katselin telkkaria, join teetä ja söin leipiä. Ruokana oli lihapullia ja salaattia.

Tyttäreltä tuli tekstari jo aamulla: "paljastit sitten eilisellä fb-kommentilla polttarit". Onneksi viestissä oli hymynaama. Eilen tosiaan vastasin tyttären onnitteluihin että mukavaa huomista päivää ja pitäkää hauskaa. Tuleva morsian (kummityttöni) oli arvannut että nyt ne polttarit on. Luultavasti likoilla on ollut hauskaa ja ainakin keli on ollut aurinkoinen.

Juttelin naapureiden kanssa mukavia ja sain samalla kysyttyä että lainaavatko tikkaita meille. Lupasivat lainata. Jos pojan kanssa saataisiin nuo rännit putsattua ;-) Ulkoilutin kissaa tunnin verran. Reissussa oli kova tuijotuskilpailu irtokissan kanssa. Leo sähisi oikein kunnolla. Irtokissa lähti seuraamaan, mutta ei tullut kotipihaamme asti.

Poika tuli kotiin seitsemän jälkeen. Oli unohtanut kakkupalani työmaalleen ja lähti sitä hakemaan. Tuli sitten taas kotiin, koska oli unohtanut työmaansa avaimet kotiin. Eikun uusi reissu kakkua hakemaan. Kakkupala oli herkullisinta mitä olen ikänään maistanut: Petris Chocolate Roomin talon tryffeliä. Nam ja maiskis!

Päivän onnistumiset:

1. Sain nukkua todella pitkään

2. Laiskana oleilua

3. Hyvää kakkua illalla