Aamulla heräsin kymmenen maissa kun kaverini soitti. Olin kyllä jo sammutellut kännykän torkkua muutamaan kertaan ;-) Poika lähti pyörällä hommiinsa ja minä olin Lukonmäessä yhdentoista jälkeen. Vain kissa oli paikalla ja hommat OK.

Töiden jälkeen kävin syömässä salaatin Turtolan Hesessä. Sitten Messukylän Viialaan. Siivousta puolitoista tuntia ja hyvät kakkukahvit päälle. Ex-poikakaveri soitti ja kyseli haluanko polttopuita. Joo! Soittelee sitten syksymällä ja sovitaan ajat. Kävin lääkäriasemalla (Medisport) mutta heillä ei ollut sopivia tukiliivejä tarjolla. Lääkäri teippaisi minut kyllä huomenna, mutta ilmoitin etten tarvitse sitä juttua.

Kylki on nyt aikas hyvä. Laitoin kotona "hoikentavan bodyn" päälleni ja se toimii. Murtumassa on kuulemma ensimmäinen viikko pahin ja se on minulla jo takana. Kärvistelin 4-5 päivää ennenkuin menin lääkäriin ;-)

Kotimatkalla kävin ruokakaupassa. Ostin ituja, leipää, banaaneja ja riisifruttia. Poika oli tänään tilausajossa ja oli kolhinut autoa toisen auton kanssa. Vain hipaisu, mutta maalipinnat olivat kärsineet. Tekee huomenna vahinkoilmoituksen työnantajalleen. Huomenna pojalla on myös hammaslääkäri, parturi ja ruohonleikkuu edessä.

Päivän onnistumiset:

1. Kylki paranee hiljakseen

2. Sain melkein myytyä crosstrainerin

3. Ex-poikakaveri soitteli ja kyseli tarvitsenko polttopuita. No joo.