Sammuttelin aamulla torkkua moneen kertaan, mutta sitten heräsin ennen yhtätoista. Aamupala teen ja leipien kera. Sitten kohti keskustaa ja sain autoni parkkiin Sorinkadulle. Meillä oli yh-hallituksen kokous Osviitassa. Talossa oli remontti ja kulku C-rappuun olikin mielenkiintoinen. Monet portaat ja käytävät ja lisäksi hissi ei toiminut. Tuli siinä kuntoiltua ;-) No, saatiin syksyn ohjelma kasaan ja päätettiin tilata uusia mainoksia ja käyntikortteja yhdistykselle.

Ajelin autoni Anttilaan parkkiin. Kävin katselemassa vaatteita (häihin) mutta mitään mieleistä ei löytynyt. Taitaa tulla kiire tuon vaateasian kanssa. Ajoin autoni Tampellan pääportin lähelle ilmaiseen parkkiin ja menin Plevan elokuvateatteriin. Sain lipun "Tie Pohjoiseen" elokuvaan. Ehdin myös syömään Tivoliin: tarjolla oli kylmä kanaleipä hintaan 8,50 euroa. Oli hyvää!

Elokuvakin oli hyvä: sai nauraa, mutta sai myös vuodattaa muutaman kyyneleenkin. Eila Roine ei ole kyllä aiemmin polttanut tupakkaa, sen huomasi elokuvasta. Tytär soitti ja kyseli autoani ja veljeään siihen kuljettajaksi. Oli menossa kaverinsa synttäreille poikakaverinsa kanssa. Ilmoitin että autoni on keskustassa ja onhan teilläkin oma auto.

No, poikani kävi kyyditsemässä siskonsa ja vävykokelaan heidän autolla Viialaan. Menee vielä yöllä hakemaankin. Pojalla on aamulla ruokakuljetuksia, mutta selviää kuulemma helposti lyhyestä keikasta.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvä kokous päivällä ja hyviä päätöksiä

2. Mukava elokuva katsottu

3. Hiukset öljyhoidettu ja saunassa käyty