Vuodatus ei sitten taaskaan toiminut eilen. Sain juttuni valmiiksi ja sitten POKS. Alkaa mennä hermo koko juttuun!

No, eilen olin hierojalla. Kyllä taas tuli parempi olo. Päivän työmaa peruuntui koska satoi vettä. Asiakkaalleni on aina niin tärkeää että matot saadaan ulos. Sovittiin uusi aika perjantaille. Käväisin Kangasalla ja ostin häihin puseron ja hiuksiini korun.

Iltapäivällä olin jo kotosalla ja silloin kaverini soitti. Lähdettiin yhdessä Ikeaan.

Minä ostin neljä verhoa, mutta ehkä palautan niistä kaksi. Mallasin niitä tänään ikkunoihin. Kauppareissu oli mukava ja käytiin kahvillakin. Illalla oli kaamea vesisade, kuin tulva olisi ollut tulossa. Huomasin että eteisen lattialla oli pieni lätäkkö. Ensin epäilin Leoa, mutta neste ei haissut kissanpissalle. Siis kauhistus: vesi oli tullut katosta läpi!

No, torstaina meille on tulossa kattomies kattomaan kattoa. Ehkä kotivakuutus kattaa osan? Viime yö oli aika kauhea. Näin painajaisia ja heräsin kuuden maissa. Luin Aamuhden ja valvoin tunnin verran. Sitten kyllä nukuin muutaman tunnin.

Tänään yksi vakipaikka ja uusi asiakas. Vakipaikassa kaikki OK ja juotiin yhdessä kahvit. Käväisin kotona syömässä ja sitten poika kyyditsi minut Tammelaan ja haki minut illalla.  Siellä ei ollutkaan asunto tyhjänä vaikka niin oli sovittu. Pesin ikkunoita ja parvekelaseja. Homma jatkuu huomenna.

Illalla kotona oli lämmintä omenapiirakkaa. Naapurin rouva oli hakenut meiltä omenoita ja toi sitten piirakkaa kiitokseksi. Hieno juttu!

Päivän onnistumiset:

1. Hieronta oli taas mukavaa (eilen)

2. Mukava Ikean reissu (eilen)

3. Mukava uusi asiakas (tänään)