Joo, kirjoittelin eilisiä kuulumisia mutta kirjoitus hävisi kuin pieru Saharaan kun sain sen valmiiksi ;-)

Eilen olin kolmessa paikassa töissä. Ensin Lukonmäessä ja siellä oli perheen äiti ja poika potemassa kesäflunssaa. En tiedä sainko tartunnan ja voiko flunssa tarttua noin nopeasti? Kuitenkin tänään kurkku on ollut karheana jne. Toinen kohde oli Kalevassa ja siellä kaikki OK. Nauratti kun asiakkaan sukulainen oli paikalla ja hän teititteli koko ajan sukulaistaan. Minä olen tehnyt sinunkaupat asiakkaani kanssa jo ekalla tapaamisella.

Kolmas kohde oli myyntisiivouspaikka. Pesin vessan lattian ja pesuhuoneesta lattia sekä seinät. Tosi siistiä jälkeä tuli. Nyt en tiedä kuinka velotan asiakasta = suurin osa ajasta oli mukavaa juttelua asiakkaan isän kanssa.

Tänään olin vakipaikoissa: ensin Messukylässä jossa oli vain kissat paikalla. Kävin Munkkimiehissä syömässä hyvää uunikalaa. Ajelin sitten Vuorekseen. Paikalla oli perheen poika ja mummo. Mummolle ei oltu kerrottu käynnistäni ja hän sitä ihmetteli. Sain kuitenkin jäädä siivoamaan.

Töiden jälkeen menin Sampolan kirjastolle haastatteluun. Piti mennä kirjaston kahvilaan, mutta se oli suljettu remontin vuoksi. Istuimme sitten tunnin verran alakerran käytävällä.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava työpäivä

2. Vuodatus alkaa taas toimimaan kunnolla

3. Poika on saanut viettää vapaa-aikaa