Sain vinkin Facebookista että Vuodatus taas toimii. Aika harmittava juttu tämä tauko. Laitan myöhemmin raporttia menneistä viikoista, mutta tuskin ihan päiväraporttia ;-)

Mutta tänään on ollut tämä meininki. Poika lähti autollani hommiinsa aamulla. Lähti viemään polttariporukkaa Helsinkiin. Kävivät ilmailumuseossakin Vantaalla. Lopuksi porukat Kyröskoskelle mökkeilemään. Huomenna ruuankuljetusta ja sitten polttariporukka Kyröskoskelta Tampereelle. Poika saa mennä taas autollani työmaallensa. Huomiseksi onkin ennustettu rankkasadetta ja ukkosta. Eli ei hyvä pyöräilykeli...

Minä vietin tänään oikein tylsän päivän. Laiskotti ja laiskotin lisää itseäni telkkaria töllöttämällä. Pyörälin sentään kauppaan ja paistoin illalla pihvit. Kun poika tuli kotiin niin ruoka oli valmiina. Pihvin kera oli perunamuussia.

Illalla ulkoilutin Leopoldia. Tunnin reissu, mutta matka ei ollut pitkä. Pari koiraa tavattiin matkalla. Koirat eivät kiinnostuneet kissasta, luulevat sitä varmaan koiraksi kun se on hihnassa ;-)

Jaahas, kuvan lisääminen on taas haasteellista!

Päivän onnistumiset:


1. Sain nukkua pitkään

2. Laiskottelua ja rentoutumista

3. Vuodatus toimii taas