Vuodatuksen palvelin oli eilen ylikuumentunut, koska yhteyttä ei tullut. Nyt sitten eilisestä ja tästä päivästä postaus.

Eilen nukuin puoleenpäivään ja tänään samoin. Jo on univelkoja kuitattu. Molempina päivinä katselin tallenteita ja Leo nukkui sylissäni. Tytär kävi eilen ja katselimme yhdessä vakuutusmaksujani. Muutin auton vakuutukset (liikennevakuutus ja kasko) If:stä Pohjolaan. Säästöä tulee 200 euroa vuodessa. Kotivakuutusta ja yrityksen vakuutuksia en muuttanut. Vakuutusasiamies soittaa minulle huomenna.

Tyttären ja pojan kanssa söimme eilen yhdessä tekemääni siskonmakkarasoppaa ja jälkkärinä oli kahvit Ikean suklaakakun kera. Mukavaa kun olimme saman pöydän äärellä ja juteltiin kunnolla. Illalla pesin pyykkiä ja poika lähti hakemaan asiakkaita Helsingistä. Palasi kotiin vasta sunnuntain puolella. Tänään sitten nukkui melkein viiteen asti. Oli pelannut tietokoneella aamulla kymmeneen asti.

Tänään ulkoilutin Leoa, mutta lenkki oli aika pikainen. Piti kiirehtiä kioskille viemään pojan lottoa. Samalla reissulla kävin asiakkaan kissoja katsomassa. Molemmat kissat istuivat eteisessä ja odottelivat kävijää. No, ehkä minä olin yhtä tärkeä kuin perheenjäsenet. Vaihdoin uudet vedet, tarkistin vessat ja laitoin uudet ruuat. Toivottelin hyvät yöt ja ilmoitin että tavataan huomenna. Tänään meille ei tullut Aamulehden liitteitä Asiat ja Ihmiset. Asiakkaalleni oli tullut ja lainasin lehdet meille. Palautan ne huomenna.

Päivien onnistumiset:


Lauantai:
1. Sain nukkua pitkään
2. Lasteni kanssa mukavat hetket
3. Vakuutusmaksuissa säästöä


Sunnuntai:
1. Leo on ulkoilutettu
2. Asiakkaan kissat hoidettu
3. Body for Life kirja löytyi kirjahyllystä