Poika lähti hommiinsa aamulla pyörällään. Oli kiireinen, eli heräsi liian myöhään. Kyseli minua kyytimieheksi, mutta en lähtenyt. Kärsiköön ja oppikoon kantapään kautta ;-)

Varasin itselleni hierojan ja lähdin autokorjaamolle. Siellä kuitattiin check-valo pois eikä mitään maksua edes kyselty. Matkasin kiirellä Ruskoon katsastusasemalle. Hinta 56 euroa. Jouduin odottelemaan puolisen tuntia ja sitten oikein ihana katsastusmies otti autoni käsittelyyn. Leima tuli eli läpi meni. Yksi juttu pitää korjata kuukauden sisään: kallistuksen vakaajan tukivarsi, eli koiranluu. Ei ole kallis juttu. Varaan korjaamolle ajan hetimiten.

Ehdin Kaukajärvelle vakipaikkaan ihan ajallaan. Vain kissa oli vastassa ja myöhemmin saapui rouva paikalle. Juotiin kahvit yhdessä ja syötettiin kissalle pullaa. Kaukajärveltä siirryin Messukylään kissoja hoitamaan. Kastelin myös kukat, vaikka sitä ei ole pyydetty.

Kotona söin siskonmakkarasoppaa ja keitin teetä itselleni. Katselin tallenteita. Pyykkikone pyörimään ja tiskikoneen tyhjennystä. Siinä kotihommat ;-) Poika tuli kotiin yhdeksän maissa.

Päivän onnistumiset:


1. Auto on katsastettu

2. Hieroja ja kampaaja varattu

3. Pyykit ja tiskit pesty