Ovikellossa oli lappu ettei ennen klo 9.30 saa soittaa. Ei kukaan soittanutkaan. Eilen Veran miehet olivat asentaneet taloon tulevan sähköjohdon talon seinälle. Ja ihan väärin, ei ollenkaan niin kuten oli sovittu. Mutta antaa olla, en jaksa rähjätä. Asentajien pitäisi vielä tulla meille sisälle purkamaan sulakkeita pois. Sopimus oli että soittavat ensin: ei siis ovikelloa vaan puhelimella hieman etukäteen.

Poika oli valvonut aamuneljään ja perui päivän hommansa. Homma olisi ollut vain yhden auton vieminen huoltoon, eli pikkujuttu. Huomenna lähtee taas verikuljetuksiin ja silloin on kohteena Jämsä. Perjantaina ja lauantaina tilausajoa bussilla Helsinkiin.

Niin, tänään olin vakipaikassa Järvensivulla. Paikalla oli perheen lapset ja mummo. Hommat ihan OK. Laskua en muistanut ottaa mukaan, mutta laitoin sen illalla postiin. Matkasin seuraavaan kohteeseen ja piti pysähtyä kahville Hatanpäänkadun Nesteelle. Mutta yhtään vapaata parkkipaikkaa ei ollut. Jatkoin matkaani Multisiltaan ja pysähdyin Peltolammin Siwalle. Ostin suklaata ja banaanin. Asiakkaan luona olin sovitulla ajalla. Käynti kesti puolitoista tuntia, kun venäläinen asiakas selosti juttujaan kädet heiluen ;-) Sovittiin ensi viikolle raivausaika.

Kotimatkalla poikkesin kaverillani kahvilla. Tarjolla oli hyviä hotdogeja, nam. Juteltiin niitä ja näitä. Kaverini mies oli myös paikalla. Poikkesin vielä ruokakauppaan ja ostin leipää, leikkelettä, kurkkua ja joghurttia. Unohdin ostaa maitoa. Poika sitten pyöräili Teboilille ja haki sitä. Sai iltakahviinsa maitoa.

Päivän onnistumiset:


1. Uusi yhteydenotto ja sopimus raivauksesta

2. Ehkä uusi kaveri liikuntaan: kovasti asiasta juttelua tänään

3. Kiva kahvittelu illalla