Herätys klo 9.40. Messukylässä olin kissojen luona yhdeltätoista ja hommat sujui hyvin. Kävin Munkkimiehissä syömässä hyvää uunikalaa. Ja sitten matkasin uuden asiakkaan luokse Vuoreksen asuntoalueelle. Navigaattori ei tunnistanut osoitetta ja jouduin soittamaan asiakkaalle. Lopulta löysin perille: loppumatka oli hyvin kapeaa mökkitietä. Talo oli aivan ihana ja vieläpä järven rannalla. Kaikki kolme koiraa olivat mukavia. Seuraava käynti parin viikon päästä.

Matkasin kotiin ja keitin kahvit. Herättelin pojan: oli nukkunut 12 tuntia putkeen ;-) Joimme yhdessä kahvit ja juttelimme. Sitten lähdin lähikoululle infotilaisuuteen. Me asukkaat vastustamme läheisen ranta-alueen kaavoitusta. Ranta on merkattu viher- ja virkistysalueeksi, mutta nyt se aiotaan kaavoittaa asuinalueeksi.

Naapuruston mies kyseli minua muuttosiivoukseen. Kyseli asiaan jo eilen. Neuvoin häntä ottamaan yhteyttä isoihin siivousliikkeisiin, eli heiltä varmasti löytyisi työvoimaa lyhyellä varoitusajalla. En lähtenyt hommiin, koska olin tarpeeksi väsynyt päivän hommista. Ja huomenna on aikas reilusti töitä.

Päivän onnistumiset:


1. Perikunnan talo on myyty. Hyväksyimme tänään tarjouksen.

2. Paistoin illalla uunilohen. Kilohinta alle kuusi euroa.

3. Mukava uusi asiakas