Heräsin aamulla yhdeksän aikaan kun puhelin soi. Siellä kyseltiin tuntihintojani ja asiakas selvitti kovasti sairauksiaan. Kuulosti aika sekavalta... Lopulta hän tuumasi vain "heippa", kun ilmoitin että kaksi tuntia on minimilaskutus. Hyvä niin. Poika oli jo lähtenyt aamulla töihinsä ja tuli kotiin tilausajobussillaan ennen töihinlähtöäni. Juotiin kahvit ja juteltiin.

Minä olin Kaukajärvellä klo 13 ikkunoita pesemässä. Oikein mukava pariskunta vastassa ja juttelun aikana tuli selväksi että ovat poikani tarhakaverin isovanhemmat. Juotiin kahvitkin raparperipiirakan kera. Kaukajärveltä ajoin kiirellä Tesomalle ja onneksi valitsin ajoreitiksi Pispalan. Paasikiventiellä on neljän jälkeen aina ruuhkaa.

Asiakas oli vastassa ja maksoi käteisellä neljä tuntia. Hommat ihan OK ja laitoin nyt illalla hänelle käteiskuitin PDF:nä. Kotimatkalla kävin ruokakaupassa ja poika tuli kotiin töistänsä kymmenen jälkeen. Tein hänelle pyynnöstä pari paukkua ( tuoremehua + vaniljavodkaa). Pojalla on huomenna mielenkiintoinen ajotehtävä illalla: kuljetus Valkeakoskelle ja autossa lauletaan karaokea. Laululaitteen käyttöopastus oli jo viikolla. Tuumasin pojalle että kuskin pitää laulaa myös ;-)

Päivän onnistumiset:


1. Mukavat asiakkaat tänäänkin

2. Tytär soitteli tänään ja ehkä huomenna tavataan

3. Huomenna nukun pitkään ja nyt kännykkä äänettömälle