Siskoni tuli meille jo ennen kymmentä. En ollut vielä edes pukenut päälleni ;-) Keitin kahvit ja tarjosin aamupalaksi leipiä. Pakkasimme pakettiautoon tyttäreni muuttokamoja: sänky, pöytä, tuolit, petivaatteet, patja ja pöytälamppu. Sitten haimme tyttäreni Kalevasta ja auton kyytiin tuli polkupyörä sekä neljä laukkua. Ja tytär myös!

Matka sujui mukavasti ja juttua riitti. Pysähdyimme kahville Linnatuuleen. Kerroin niin hyvän vitsin siskolleni että häneltä lensi kahvit pöydälle. Kauniaisissa serkkumme luona olimme kahden jälkeen. Joimme kahvit raparperipiirakan kera ja taas juteltiin kovasti. Meidän suku ei ole niitä maan hiljaisia.



Lähdimme Pohjois-Haagaan ja saimme tyttären soluasuntoon tavarat paikoilleen. Kuvassa tyttäreni kesätalo ja ikkuna. Sänky ja pöytä koottiin nopeasti. Tyttärelle jäi petaaminen ja verhon asennus. Tytär antoi siskolleni rahaa polttoainekuluista. Minä ja isosisko lähdimme tätimme luokse Lohjalle. Siellä odotteli hyvä ruoka. Onneksi! Olisin ollut ihan pyörtymispisteessä pelkän kahvin ja pullan jälkeen. Tarjolla oli grillimakkaraa, uusia perunoita ja salaattia. Toki leivät, leikkeleet ja juomat myös. Jälkiruokana oli raparperikiisseliä. Katseltiin tietokoneelta valokuvia ja taas juteltiin kuulumisia. Kotimatka sujui pysähtymättä ja Tampereella oltiin ennen kymmentä.

Päivän onnistumiset:


1. Tyttären muutto sujui hyvin

2. Kivat sukuvierailut

3. Kiva olla taas kotona